Infoblad 2018

Beste sportvrienden,

 

Het vliegseizoen 2018 staat voor de deur, sommige liefhebbers zullen ze al op scherp hebben, terwijl anderen het nog wat rustiger aan doen en willen pieken op vluchten later in het jaar.

Zoals altijd ontvangt u van ons het Infoblad, met hierin een schat aan informatie omtrent kampioenschappen en de te winnen prijzen in ons samenspel.

Graag blik ik even terug op het winterseizoen, de verkoop van de late jongen was een enorm succes. Grote opkomst en deelname, waarvoor onze dank.

Ook de feestmiddag was erg druk en heel gezellig. Zoals u vast al weet is P.V. de Snelvlieger toegetreden tot het StedelijkSpel, uiteraard zijn wij hier erg blij mee, zeker omdat we dit jaar een aantal leden zijn kwijtgeraakt.

Wij heten daarom de nieuwe leden van harte welkom en hopen op stevige concurrentie vanuit het Capelse. We gaan natuurlijk door met de Poedelprijs, maar door teruglopende deelname zijn wij genoodzaakt de inleg te verhogen naar 15, voor dit bedrag speelt u het gehele jaar mee.

Zoals elk jaar weer de gratis kippen en de gratis waardebonnen. Dan hebben we ook nog de Allrounder, gratis deelname met kans op mooie geldprijzen en natuurlijk de wisselbokaal. Uiteraard vervliegen we ook dit jaar weer een SCOOTER op de eerste midfond vlucht Pontoise (5-5-2018).

Meer informatie verderop in dit blad. Op 13-10-2018 wederom een late jongen verkoop. Leden van het Stedelijk krijgen voorrang om deel te nemen aan deze spectaculaire middag in het gebouw van P.V. de Vriendschap.

Hier alvast enkele data die u in de agenda kunt zetten:

15-09-2018 Kerkrade (inkorven bij P.V. de Snelpost op 13-09-2018)

13-10-2018 Late jongen verkoop (P.V. de Vriendschap)

12-01-2019 Kampioenenhuldiging bij P.V. de Snelpost (aanvang 16:30 uur) Als laatste wil ik u namens het bestuur een sportief jaar toewensen.

 

Patrick Mudde Voorzitter